Kundeservice +45 96 37 71 71
Menu
Varekurv

DM i Skills

Skills Denmark

Nordiq mener, at det er enormt vigtig at støtte op om de unge, der skal sikre det gode håndværk i branchen fremover. Derfor er vi også stolte af at være sponsor for Blomsterdekoratørerne i Skills.

Nordiq er glade for at kunne bidrage til at sætte fokus på Blomsterdekoratør-fagets mange muligheder og forhåbentligt være en lille del af, at unge mennesker vælger blomsterbranchen som deres fag.

DM i Skills 2024

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Igen i år var Nordiq stolt sponsor for Blomsterdekoratørfaget.

Der blev dystet i 47 fag og i år deltog 279 unge i konkurrencerne. DM i Skills giver de unge chancen for at vise deres talenter og skærpe deres faglige niveau.

Hvilken effekt har DM i Skills?

DM i Skills er med til at øge kendskabet til erhvervsuddannelserne og er en vigtig del af uddannelsesvejledningen. Erfaringerne viser også, at søgningen til erhvervsuddannelserne stiger i det område, hvor der afholdes DM i Skills. Netop derfor skifter DM i Skills værts-by hvert år.

I år deltog følgende for Blomsterdekoratørerne:

Helene Holt Jensen - fra Acacia Blomster i Frederikssund
Louise Søltoft Pedersen - fra Bering House of Flowers i København K
Nanna Luna Brandt Pedersen - fra Metter Beyer Pedersen i Nexø
Emilia Bjerregaard Jakobsen - fra BIRK Blomster i Skjern
Louise Øster Hummelshøj Olsson Hvid - fra Krukkernei Allerød
Nadine Skaarup - fra Blomsterværkstedet i Skanderborg

Vinderen blev Louise Søltoft Pedersen - fra Bering House of Flowers i København K. STORT TILLYKKE.

DM i Skills 2023

Tillykke til Sofie Scheibner, som blev Danmarkmester 2023 for Blomsterdekoratørerne til DM i Skills

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. I 2023 foregik det i Fredericia - den 2.-4. februar.

Omkring 300 unge var med som deltagere, hvor de kæmpede inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Der blev fundet en danmarksmester i 45 forskellige fag ved dette års DM i Skills.

Blomsterfaget stærkt repræsenteret

Blomsterdekoratøruddannelsen var med for 8. gang i træk. Igen i år var der seks elever med fra blomsteruddannelsen på Handelfagskolen i Skåde og Blomsterskolen Vilvorde i Roskilde, som respæsenterede fagen på allerbedste vis. Der var 6 opgaver fordelt over de 3 dage, så deltagerne blev testet i flere forskellige dicipliner indenfor binderi og dekoration. Opgavene blev bedømt af fagdommerne og de kunne dermed kåre den nye danmarksmester Sofie Scheibner.

Ved afslutningsreceptionen på blomsterdekoratøruddannelsens stand kunne Line Graves Johansen, Passiflora i Kjellerup sammen med Anna Bjerrum Pedersen, Karens Blomster i Oksbøl glæde sig over henholdsvis en 2. og en 3. plads i mesterskabet.

Tak for et flot DM i Skills - tak for en flot præsentation af verdens smukkeste håndværk til 51.000 besøgende i løbet af de tre dage.

De dygtige elver, som dystede var:

Mathilde Møller Sørensen - Den Grønne Butik i Næstved
Line Graves Johansen - PassiFlora i Kjellerup
Anna Bjerrum Pedersen - Karens Blomster i Oksbøl
Francesca Nasi Jensen - Elsebeth Blomsterbinder i Rødovre
Trine Bromand Enok - Hertug Blomster i Augustenborg
Sofie Scheibner - Hasle Blomster i Aarhus

Nordiq har været materialesponsor til konkurrencerne i flere år - og det fortsætter vi med! DM i Skills er en fantastisk platform til at vise det kreative og alsidige fag frem, som blomsterdekoratør faget er.

SE GALLERI AF BILLEDER FRA 2023 KONKURRENCERNE HERUNDER.


DM i Skills 2022

Tillykke til Simone Nicoline Christensen, som blev dette års Danmarkmester for Blomsterdekoratørerne.

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. I 2022 foregik det i Høng - den 28.-30. april.

Omkring 300 unge var med som deltagere, hvor de kæmpede inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. Der blev fundet en danmarksmester i 48 forskellige fag ved dette års DM i Skills. Det er flere fag end nogensinde før og en stigning fra seneste mesterskab i 2020, hvor der blev konkurreret i 45 fag.

Blomsterfaget stærkt repræsenteret

Blomsterdekoratøruddannelsen var med for 7. gang i træk. Med seks talentfulde elever fra blomsteruddannelsen på Handelfagskolen i Skåde og Blomsterskolen Vilvorde i Roskilde var der sikkerhed for, at faget blev vist på allerbedste måde. Over tre dage og med seks opgaver i konkurrencen om DM-titlen skulle de seks deltagere vise deres evner over for tusinde af besøgende unge, der søger efter den helt rigtige uddannelse. Alle opgaver blev bedømt af fagdommerne Janne Holm og Bjarne Aarhus, før den nye danmarksmester blev kåret den 30. april 2022.

Nordiq var materialesponsor til konkurrencerne.

SE GALLERI AF BILLEDER FRA ALLE KONKURRENCER NEDERST.

Deltagere

Her kan du se de seks seje deltagere i DM i Skills 2022.

Alberte Majland Hammer
Florist - ALBERTE HAMMER, Aarhus

Amalie Refer Espenhain Sørensen
Blomster Hexeriet, Brøndby

Simone Nicoline Christensen
Årstidens Blomster, Helsinge

Anne Victoria Hougaard
Krukkerne, Allerød

Mette Krogh Sørensen
Hasle Blomster, Aarhus

Emma Emilie Jelstrup Hedegaard
Acacia Blomsterkunst, Roskilde