Kundeservice +45 96 37 71 71
Menu
Varekurv

Enjoy


Enjoy life - it's delicious!

Enjoy er et unikt og eksklusivt sortiment af specialiteter, øl, vin og spiritus, som er udviklet specielt til blomsterbranchen. Enjoy serien er lavet i et lækkert og gennemført design, der gør gavekurve til en flot gave, uanset kombinationen af produkter. Serien består af produkter, som kan nydes af alle - året rundt. Serien passer til alle sæsoner og anledninger.
Priserne er desuden meget rimelige, så det er muligt for dig som butik, at lave en god indtjening på salget.
Vi har gjort det nemt for dig at samle alt indkøb os Nordiq - og dermed hurtigt optjene fragtfri levering. Det skal nemlig være nemt og samtidig kunne betale sig, at være kunde hos Nordiq!

SE HELE UDVALGET HER

Hyldeforkanter

Download og print selv.
Passer til Printark - varenr. 10609. Købes her >

DOWNLOAD HYLDEFORKANTER


Slik og Chokolade

Udvalgte produkter, der er smukke i gavekurven og samtidigt smager virkelig godt.

Vi tilbyder fine æsker med dessertchokolade eller marcipanbrød, 2 forskellige chokoladekugler med lakridsmidte - en med lakridspulver og en med både karamel og lakridspulver. Dertil finsk lakrids - både salt og sødt samt lækre chokoladetrøfler.

SE HELE UDVALGET HER

Nødder og snacks

Til den salte snacks har vi rugbrødsnacks med Læsø salt eller en lækker knækbrød med tre forskellige typer med tomat og chilismag.

Vi har tre nøddeblandinger. Enjoy nødder favorit mix, som er med majskerner, mandler, cashewnødder, jordnødder og pisacienødder. Enjoy nødder smoke mix med cashewnødder, mandler og jordnødder med røgsmag. Samt lækre brændte mandler.

SE HELE UDVALGET HER

Special øl

Vi har udvalgt fire øl brygget i Danmark - med en dejlig smag, som de fleste ville kunne lide.

Enjoy Tasty IPA

Med højt indhold af humle har denne Indian Pale Ale en skøn gylden farve og en syrlig duft og smag. Smagen går godt til det krydrede køkken med sin høje aroma og lette bitterhed. 50 cl. Alk. 5,9% vol.

Enjoy Refreshing Hvedeøl

En blød og krydret øl med belgisk overgær. Spelt og hvedemalt lokalt fra Thy er de vigtigste ingredienser. Særlig god som tørstslukker på varme dage med grill og andre lette anretninger. 50 cl. Alk. 4,9% vol.

Enjoy Tempting Brown Ale

En engelske Brown Ale med en sødlig smag af karamel og lav bitterhed. Smagen er balanceret af ristede humler, der også giver en røget duft. Farven er nøddebrun med lyst skum. 50 cl. Alk. 5,0% vol.

Enjoy Delicious Light Bock

En unik smagsoplevelse af rå humle, med en blød og kraftig eftersmag. Øllen har en fyldig afbalanceret smag, da bitterheden balanceres af sødme fra den økologiske malt. 50 cl. Alk. 5,8% vol.

SE HELE UDVALGET HER

Vin og Spiritus

I vin sortimentet har vi et bredt udvalg i flere prisniveauer. Vi har flere forskellige slags hvid- og rødvin i sortimentet - plus rosé, mousserende vin og en portvin. Vi har også to alkoholfrie mousserende vine, som pga. moderne produktionsmetoder, kan bibeholde den vinøse og frugtige smag.

Læs mere om hver vin på produktsiderne her på hjemmesiden

Gin og rom fra Brænderiet Enghaven

Enjoy Handcraftet Danish Gin:

Lavet fra bunden hos Brænderiet Enghaven er Enjoy Handcrafted Danish Gin et unikt og fortryllende blend af enebær, havtorn, klitrose, gran/fyr/birk, kvan, koriander, fennikel/anis, appelsin- og citronskal samt kvæder og rabarber. Urterne er plukket i Nationalpark Thy i samarbejde med Thy Naturkraft.

Enjoy Handcrafted Danish Rum

Rommen er lavet omhyggeligt hos Brænderiet Enghaven af sukkerrør fra Brasilien. Melassen har gæret små 6 uger, inden destillering. Herefter bliver den lagret i gamle egetræsfade i kælderen under gården. Træfadenes tidligere brug til hvidvin bidrager med en charmerende sødme samt noter af vanilje og brændte figner.

SE HELE UDVALGET HER