Kundeservice +45 96 37 71 71
Menu
Varekurv

Enjoy


Enjoy life - it's delicious!

Nordiq har udviklet Enjoy - der er et unikt og eksklusivt sortiment af specialiteter, øl, vin og spiritus - specielt til blomsterbranchen. Enjoy serien er lavet i et lækkert og gennemført design, der gør gavekurve til en flot gave, uanset kombinationen af produkter. Serien består af produkter, som kan nydes af alle - året rundt. Serien passer til alle sæsoner og anledninger.
Priserne er desuden meget rimelige, så det er muligt for dig som butik, at lave en god indtjening på salget.
Vi har gjort det nemt for dig at samle alt indkøb os Nordiq - og dermed hurtigt optjene fragtfri levering. Det skal nemlig være nemt og samtidig kunne betale sig, at være kunde hos Nordiq!

SE HELE UDVALGET HER

Hyldeforkanter og Varedeklarationer

Download og print selv.
Passer til Printark - varenr. 10609. Købes her >

DOWNLOAD HYLDEFORKANTER

DOWNLOAD VAREDEKLARATIONER


Slik og Chokolade

Udvalgte produkter, der er smukke i gavekurven og samtidigt smager virkelig godt.

Vi tilbyder flere forskellige æsker med lækker håndlavet chokolade, tilpasset netop din gavekurv.  Dertil kommer forskellige chokoladekugler med lakridsmidte og finsk lakrids.

Vi har et hav af forskellige chokoladekugler i farvet indpakningspapir og flere forskellige smage i karameller.

Derudover fine røde chokolade hjerter - perfekte til at pynte i gavekurven.

SE HELE UDVALGET HER


Nødder og snacks

Vi har også flere forskellige nøddeblandinger. God til gavekurve med vin eller øl.

SE HELE UDVALGET HER

Special øl

Vi har udvalgt fem øl brygget i Danmark - med en dejlig smag, som de fleste ville kunne lide.

Enjoy Tasty IPA

Med højt indhold af humle har denne Indian Pale Ale en skøn gylden farve og en syrlig duft og smag. Smagen går godt til det krydrede køkken med sin høje aroma og lette bitterhed. 50 cl. Alk. 5,9% vol.

Enjoy Refreshing Hvedeøl

En blød og krydret øl med belgisk overgær. Spelt og hvedemalt er de vigtigste ingredienser. Særlig god som tørstslukker på varme dage med grill og andre lette anretninger. 50 cl. Alk. 4,9% vol.

Enjoy Tempting Brown Ale

En engelske Brown Ale med en sødlig smag af karamel og lav bitterhed. Smagen er balanceret af ristede humler, der også giver en røget duft. Farven er nøddebrun med lyst skum. 50 cl. Alk. 5,0% vol.

Enjoy Delicious Light Bock

En unik smagsoplevelse af rå humle, med en blød og kraftig eftersmag. Øllen har en fyldig afbalanceret smag, da bitterheden balanceres af sødme fra den økologiske malt. 50 cl. Alk. 5,8% vol.

Enjoy Classic Bock Beer

En lækker og balanceret øl med masser af karakter og let sødelig eftersmag. Passer godt til julens frokoster og lune retter, eller blot et dejligt glas øl mens sneen daler ned. 50 cl. Alk. 5,8% vol.

Øl, vin og spiritus kan kun ses online, hvis du er logget ind:

SE HELE UDVALGET HER

Vin og Spiritus

I vin sortimentet har vi et bredt udvalg i flere prisniveauer. Vi har flere forskellige slags hvid- og rødvin i sortimentet - plus rosé, mousserende vin og en portvin. Vi har også alkoholfri mousserende vine, som pga. moderne produktionsmetoder, kan bibeholde den vinøse og frugtige smag.

Øl, vin og spiritus kan kun ses online, hvis du er logget ind:

SE HELE UDVALGET HER

Gin og rom fra dansk brænderi.

Enjoy Handcraftet Danish Gin:

Enjoy Handcrafted Danish Gin et unikt og fortryllende blend af enebær, havtorn, klitrose, gran/fyr/birk, kvan, koriander, fennikel/anis, appelsin- og citronskal samt kvæder og rabarber.

Enjoy Handcrafted Danish Rum

Rommen er lavet af sukkerrør fra Brasilien. Melassen har gæret små 6 uger, inden destillering. Herefter bliver den lagret i gamle egetræsfade. Træfadenes tidligere brug til hvidvin bidrager med en charmerende sødme samt noter af vanilje og brændte figner.

Øl, vin og spiritus kan kun ses online, hvis du er logget ind:

SE HELE UDVALGET HER