Kundeservice +45 96 37 71 71
Menu
Varekurv

FSC®


Det bæredygtige valg for fremtiden

FSC® står for Forest Stewardship Council®. FSC er et miljømærke, der beskytter mennesker, dyr, natur og alle typer af skov over hele kloden. FSC er en international non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at sikre bæredygtigt produceret træ og papir til forbrugere verden over. FSC er en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i og omkring skoven, har en uddannelse, sikkerhedsudstyr og får en ordentlig løn.

FSC støttes af økonomiske, sociale og miljømæssige interessenter over hele verden og anses af WWF for at være den mest troværdige og robuste certificeringsordning. FSC er et solidt værktøj, som bidrager direkte eller indirekte til 14 ud af 17 verdensmål. Blandt medlemmerne er WWF Verdensnaturfonden og Greenpeace.

Læs mere på dk.fsc.org

Beskytter naturen

FSC-mærket sikrer, at skove drives bæredygtigt. Samtidig bliver truede dyr, vandløb og planteliv beskyttet. FSC er det eneste mærke til bæredygtigt træ, som anbefales af globale miljøorganisationer som WWF Verdensnaturfonden og Greenpeace.

Socialt ansvar

FSC beskytter oprindelige folk og lokalbefolkninger i skove verden over og sikrer dem retten til at bruge skovene. Samtidig sikres det at skovarbejdere får ordentlig løn, har en uddannelse og det rette sikkerhedsudstyr.

Økonomisk ansvarlighed

FSC sikrer, at træ handles på normale markedsforhold..
Fra regnskov til nåleskov skaber FSC adgang til nye markeder for skovejere, fordi der er en global efterspørgsel på bæredygtigt træ. I tropiske egne betyder det for eksempel, at skovejere ikke fristes til at fælde og brænde skoven for at lave plantager eller kvægdrift. Samtidig giver FSC virkomheder et vigtigt salgsargument.

Nordiqs FSC® certifikat

Nordiq er FSC-certificeret og du kan her ses vores FSC-kode.
Du kan verificerer gyldigheden hos FSC her >

Se alle FSC® mærkede varer

Her kan du finde alle vores FSC mærkede papirvarer.

Se alle FSC varer

Silkepapir

FSC mærket sikrer miljøvenlig og ansvarlig produktion.

Shop Silkepapir

Gavepapir

Brug vores FSC mærkede gavepapir med god samvittighed.

Se gavepapir

Grab & Go

Nem indpakning på den miljøvenlige måde.

Se Grab & Go

Kort

FSC mærkede kort og kuverter.

Se alle kort

Servietter

Alle vores servietter er FSC mærket.

Se alle servietter