Kundeservice +45 96 37 71 71
Menu
Varekurv

Sponsorater


Nordiq A/S bakker op om blomsterbranchen.

Det er med STOR glæde at vi kan offentliggøre at Nordiq og Floristen Danmark laver 3-årig hovedsponsoraftale, med virkning fra 1. september 2021.

NORDIQ A/S er trådt ind som hovedsponsor af underlag og floristtilbehør i forbindelse med alle mesterskaber og demonstrationer, der arrangeres af Floristen Danmark og foreningens lokalafdelinger samt DM i Skills.

Aftalen blev underskrevet i Nordiq's Showroom i Købenahvn af Marketing- og salgsdirektør Dennis Nielsen fra Nordiq og Floristen Danmarks formand Jens Poulsen.

Skills Denmark

Nordiq mener, at det er enormt vigtig at støtte op om de unge, der skal sikre det gode håndværk i branchen fremover. Derfor er vi også stolte af at være sponsor for Blomsterdekoratørerne i Skills.

Nordiq er glade for at kunne bidrage til at sætte fokus på Blomsterdekoratør-faget og forhåbentligt være bare en lille del af, at unge mennesker vælger blomsterbranchen som deres fag.


Nordiq som sponsor for Floristen Danmark.

Følgende arrangmenter er forbeholdt medlemmer af Floristen Danmark - Danmarks Blomsterhandlerforening. Nordiq sponsorerer alle underlag og materialer.

29.09.21  Trine Norby/Kristine Lyngsaa, Floristen Danmark Aarhus

03.10.21   4 lokale butikker, Floristen Danmark Nordsjælland

07.10.21   Annette von Einem/Berit Skjøttgaard, Floristen Danmark Nordjylland

10.10.21   Camilla Christjansen, Floristen Danmark København

13.10.21   Bo Büll, Floristen Danmark Sydøstjylland

Afdelingsmesterskaber
20.03.22  Floristen Danmark Aarhus

DM i Skills

floristendanmark.dk