Kundeservice +45 96 37 71 71
Menu
Varekurv

Sponsorater


Skills Denmark

Nordiq mener, at det er enormt vigtig at støtte op om de unge, der skal sikre det gode håndværk i branchen fremover. Derfor er vi også stolte af at være sponsor for Blomsterdekoratørerne i Skills.

Nordiq er glade for at kunne bidrage til at sætte fokus på Blomsterdekoratør-faget og forhåbentligt være bare en lille del af, at unge mennesker vælger blomsterbranchen som deres fag.

SE DELTAGERNE OG LÆS MERE >

Nordiq A/S bakker op om blomsterbranchen.

Det er med STOR glæde at vi kan offentliggøre at Nordiq og Floristen Danmark laver 3-årig hovedsponsoraftale, med virkning fra 1. september 2021.

NORDIQ A/S er trådt ind som hovedsponsor af underlag og floristtilbehør i forbindelse med alle mesterskaber og demonstrationer, der arrangeres af Floristen Danmark og foreningens lokalafdelinger samt DM i Skills.

Aftalen blev underskrevet i Nordiq's Showroom i Købenahvn af Marketing- og salgsdirektør Dennis Nielsen fra Nordiq og Floristen Danmarks formand Jens Poulsen.

Nordiq som sponsor for Floristen Danmark.

Følgende arrangmenter er forbeholdt medlemmer af Floristen Danmark - Danmarks Blomsterhandlerforening. Nordiq sponsorerer alle underlag og materialer.

floristendanmark.dk

DM i Blomsterkunst 2022

Nordiq var stolt hovedsponsor til Danmarks Mesterskabet i Blomsterkunst, der blev afholdt i Odense.

Vores salgsdirektør Dennis Nielsen var forbi mesterskabet og udtaler ”Wow, sikke en oplevelse. Det er virkelig dygtige florister alle sammen, det viser det høje niveau der er i Danmark"
Se billeder af de flotte dekorationer mm. i galleriet her...

SE GALLERI